Vi Som Arbetar På Körkortshuset

Alla lärare som arbetar på körkortshuset är godkända av Transportstyrelsen och är mycket flexibla utifrån Dina behov och önskemål. Samtliga har många års erfarenhet av trafik och pedagogik.

Vår undervisningsplan är anpassad efter Transportstyrelsens kursplan. Vi arbetar utifrån Kursplan B för att på bästa sätt ge Dig de kunskaper du behöver för att kunna verka på ett säkert och miljöanpassat sätt i trafiken.

Salem

Salem

Körskolelärare

Salem: Alltid glad och noggrann trafiklärare med 10 år i branschen. Salem utbildar på B-behörighet, Risk-1, handledarkurs (introduktionskurs) Salem talar: Svenska/engelska/arabiska/franska

Pascal

Pascal

Reception

Pascal: I receptionen på både Körkortshuset Liljeholmen och Mariatorget så träffar du Pascal. Pascal är ansvarig för alla ekonomiska frågor och hon bokar också alla prov på trafikverket.
Anna

Anna

Reception

Anna: I receptionen så träffar du Anna. Anna svarar på alla tänkbara frågor om din utbildning, hon hjälper dig att boka in dina kurser och mejlar dig om lediga tider.
Nicolas

Nicolas

Körskolelärare

Nicolas: En mycket duktig trafiklärare, med djupodlade trafikkunskaper och 18 år i branschen. Nicolas utbildar på B-behörighet, Risk 1 & 2, introduktionskurs(handledarkurs). Nicolas talar: Svenska/engelska/arabiska.
Wisam

Wisam

Körskolelärare

Wisam: En mycket glad och positiv lärare som alltid gör det lilla extra, utbildad av Körkortshuset. Wisam utbildar på B-behörighet , Risk 2 samt introduktionskurs(handledarkurs). Wisam talar: Svenska/engelska/arabiska.
Marie

Marie

Körskolelärare

Marie: En pigg och glad trafiklärare med hjärtat på det rätta stället, har flera år bakom sig inom yrkestrafik, utbildad av Körkortshuset. Marie utbildar på B-behörighet. Marie talar: Svenska/engelska.
Mouris

Mouris

Körskolelärare

Mouris: Trafikskolans nallebjörn. Mycket omtyckt trafiklärare med bred kunskap och 15 år i branschen. Mouris utbildar på B-behörighet. Mouris talar: Svenska/arabiska
Alex

Alex

Körskolelärare

Alex: En glad och duktig lärare med 16 år i branschen. Alex är utbildningsledare samt biträdande trafikskolechef på Körkortshuset i Liljeholmen. Alex utbildar på snöskoter, 4-hjuling, AM, B, /B-96, BE, C1, C-behörighet, Risk 1 & 2, introduktionskurs (handledarkurs), teorikurs. Alex talar: Svenska/engelska
Ali

Ali

Körskolelärare

Ali: Trafiklärare med 16 år i branchen, mycket lugn och avslappnad, utbildar på B-behörighet och Risk 2. Ali talar: Svenska/kurdiska/persiska.
Ann-Charlotte

Ann-Charlotte

Körskolelärare

Ann-Charlotte: Körkortshusets mest erfarna lärare, mycket uppskattad av alla elever. Ann-Charlotte utbildar på behörigheten-B. Ann-Charlotte talar: Svenska/engelska
Ermin

Ermin

Körskolelärare

Ermin: En mycket noggrann trafiklärare med mycket bra resultat på trafikverket. Ermin utbildar på behörigheten-B. Ermin talar: Svenska/engelska/bosniska

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

08 - 669 76 90

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakt