Handledarkurs Stockholm

Handledarkurs Stockholm

För att få övningsköra privat krävs att man genomfört en handledarkurs, eller introduktionskurs som den också kallas. Detta gäller både handledare och elev.

På Körkortshuset har vi handledarutbildning/introduktionsutbildning på helger och vardagkvällar. Efter genomförd kurs registrerar vi alla deltagare till Transportstyrelsen, du som handledare ansöker om handledarbevis för din elev hos Transportstyrelsen strax innan bokad kurs eller direkt efter genomförd kurs.
För att börja övningsköra med handledare krävs att eleven har ett giltigt körkortstillstånd och att handledaren har ett giltigt handledarbevis som alltid ska finnas med när man övningskör. En handledare som har flera elever ska ansöka separat om handledarskap för varje elev men behöver inte gå kursen mer än en gång.

Syftet med handledarutbildningen är att hjälpa eleven och privatläraren att uppnå en säkrare övningskörning och ett mer miljövänligt körsätt. Den privata handledaren uppdateras på eventuella förändringar som har skett under åren. Vår handledarkurs är en bra grund inför övning privat och på trafikskola.

Enklast bokar ni era platser via vår E-handel, tänk på att både elev och handledare behöver gå kursen.

Se fler tider & boka

Handledarkurs Stockholm

  • Lördag 22/1 kl 09:30
  • Lördag 29/1 kl 12:00
  • Lördag 5/2 kl 11:00

Just nu endast fr. 399 kr

Se fler tider & boka

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

08 - 669 76 90

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakt