Handledarkurs Stockholm

Handledarkurs Stockholm

För att få övningsköra privat krävs att man genomfört en handledarkurs, eller introduktionskurs som den också kallas. Detta gäller både handledare och elev.

På Körkortshuset har vi handledarutbildning på helger och vardagkvällar. Efter kursen registrerar vi deltagarna hos Transportstyrelsen.
För att börja köra krävs att eleven har ett giltigt körkortstillstånd och att handledaren har en godkänd ansökan som alltid ska finnas med när man övningskör. Ansökan ställs till Transportstyrelsen. En handledare som har flera elever ska ansöka separat om handledarskap för varje elev men behöver inte gå kursen mer än en gång.

Syftet med handledarutbildningen är att hjälpa eleven och privatläraren att uppnå en säkrare övningskörning och ett mer miljövänligt körsätt. Den privata handledaren uppdateras på eventuella förändringar som har skett under åren. Vår handledarkurs är en bra grund inför övning privat och på trafikskola.

Anmäl ditt intresse för handledarkurs genom att ringa 08-669-76 90 eller genom mail på vår hemsida. ange namn, personnummer, telefonnummer och antal deltagare. Ni kan också boka direkt via vår E-handel. Vi bekräftar er bokning.

Se fler tider & boka

Handledarkurs Stockholm

  • Torsdag 12/11 kl 17:10
  • Tisdag 17/11 kl 16:30
  • Lördag 21/11 kl 09:30

Endast fr. 399 kr

Se fler tider & boka

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

08 - 669 76 90

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakt