08-669 76 90

Vi hjälper dig till körkortet
Please enter your email!
Write your message!
08-669 76 90
info@korkortshuset.se

4.Räntefritt 24mån

Körkortsutbildningen är en viktig del i den personliga utvecklingen och ibland avgörande för vid anställning. Därför ser vi körkortet som en utbildning för livet.

Precis som att köpa sitt livs boende så kan man inte alltid finnansiera detta själv därför har Körkortshuset ett sammarbete med Resurs Bank där det finns möjlighet att delbetala även om du är student.

Här nedan har du länkar så du kan göra en upplysning och få svar direkt om du har möjligheten att kunna delbeta räntefritt.

Kreditansökan STR konto (upp till 50.000 kr)
Kreditansökan STR studentkonto (upp till 15.000 kr)

Körkortshuset AB samarbetar med Resurs Bank som tillhandhåller finansieringen av din körkortsutbildning. Hos Resurs Bank som ingår i Resursgruppen står kunderna i centrum och kan låna pengar samt spara till förmånliga räntor.
På Resurs Banks hemsida, kan du bland annat se ditt saldo på kontot, din senaste inbetalning och ett kontoutdrag. Lösenord för att logga in hittar du på din avi.

 

Finansiering Banklån

Det är inte alltid man kan betala för en körkortsutbildning direkt. Vi vet det. Därför erbjuder vi finansiering via Resurs Bank enligt villkor nedan.
Du måste vara 18 år fyllda.
Om du har ett jobb kan du låna upp till 50.000 kr. Om du är student kan du låna upp till 15.000 kr. Minsta lånebelopp är 2.000 kr.
Lånet är räntefritt upp till 24 mån.
Det går även att delbetala upp till 48 mån, räntan är då 14,88 % för hela perioden.
Du betalar en administrationsavgift på 29 kr per månad för delbetalningsplaner 2 månader och över.
Om du väljer en delbetalningsplan på 6, 12 eller 24 månader betalar du även en uppläggningsavgift.
Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.

Mer information om Resurskortet och fullständiga villkor.

Kontakta Resurs Bank på mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 042-38 20 93